If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не мога да намеря термостат за дизела, търсих в axm-auto, косер и всички големи доставчици на авточасти, помагайте, от каде мога да го взема, че идва зимата и без парно 3-та зима не ми се кара !
@MaVrUt
A в магазина който ти казах за тампоните - пита ли и за термостат ?
А аз имам друго едно питане - на 2.0. T.S. (с делката ако има значение )
кой от двата датчкика от страни на главата над термостата е датчика за температурата на инжекциона . ?
Ако трябва да ходя да правя снимки ...
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Твойта е суперка .
При мене са два един до друг .. на термостата нямам .
Знам ги че единия е за температурата на инжекциона а другия е за стрелката или червената лампа на температурата на таблото - обаче кой за кое е идея си нямам ... ?
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Твойта е суперка .
При мене са два един до друг .. на термостата нямам .
Знам ги че единия е за температурата на инжекциона а другия е за стрелката или червената лампа на температурата на таблото - обаче кой за кое е идея си нямам ... ?
Ами махаш жицата и то ше се види ако не се види слагаш на маса и пак ше се види в най-трудния вариянт ше се чуе разлика в работата на мотора
Ами махаш жицата и то ше се види ако не се види слагаш на маса и пак ше се види в най-трудния вариянт ше се чуе разлика в работата на мотора
Ако започнат да се чуват "странни" звуци от матора ще ти го водя
Мдаам
Предния е за червената лампа на температурата на таблото а този който е по назад е за температурата на инжекциона .. т.е. този който при тебе е на термостата е предния при мен и е забит в главата ..
На всичкото отгоре и водното съединение пречи да се зачистят добре контактите и да сменят кабелните обувки -има по 3см кабелче извън снопа - талянска му работа .
Сега остава да се намери точния датчик в магазина .
Предната събота при бате ви Бобо сложихме новия волан... Тва добре, обаче централата за еърбега не пасна... Оказа се, че мойта баба е със старата по-голяма централа с 3-те входа (по новите са с един вход). Та въпроса ми е - има ли аджеба някой таквози читаво нещо от някоя Алфа за скрап и т.н. и т.н. Ще пусна темата и в раздел "Купува".
Предната събота при бате ви Бобо сложихме новия волан... Тва добре, обаче централата за еърбега не пасна... Оказа се, че мойта баба е със старата по-голяма централа с 3-те входа (по новите са с един вход). Та въпроса ми е - има ли аджеба някой таквози читаво нещо от някоя Алфа за скрап и т.н. и т.н. Ще пусна темата и в раздел "Купува".
Comment